Smykkeli's historie, visjon og mål

Smykkeli ble grunnlagt i april 2019 av Nafiseh Myklebust Padargani. Vi velger kvalitetssmykker som er produsert gjennom sertifiserte prosesser med fokus på å forbedre prosesser som bærekraft, gode arbeidsforhold, lønnsbetingelser og likestilling. Smykkeli jobber etter retningslinjene fra FN’s bærekraftmål, les mer om om dette her.

Smykkene som finnes på vårt lager i Norge er av kvalitetssølv Sterling Silver, S 925 med rhodinering. Rhodering er viktig, fordi det det bidrar til å redusere allergiske reaksjoner og gir smykket et vakrere og blankere utseende og holder seg penere over tid. Smykkeli elsker delikate, glamorøse klassiske smykker med glade farger som bidrar til å gi positive assosiasjoner og god stemning.

 

Visjon

Vi vil skape økonomisk frihet for bedriften og redusere fattigdom på planeten

Smykkeli har som visjon å skape økonomisk frihet for bedriften og bidra positivt for planeten og menneskeheten ved å jobbe etter de 17 målene fra FN’s klimamål 2030. Smykker er en luksus som ikke kommer alle til gode – derfor ønsker vi å gi tilbake til mennesker som behøver det mest. Vi ønsker å bidra økonomisk slik at barn kan få skole og utdannelse. Vi gir derfor tilbake 1% av omsetningen vår til et godt formål som bidrar til å redusere fattigdom på planeten gjennom skole og utdanning. Vi publiserer hvilken organisasjon og tiltak som mottar pengene på slutten av kalenderåret.

Smykkeli gir 1 % av omsetningen til et godt formål – for å redusere fattigdom på planeten eller hjelp i nød.

For året 2019 gir Smykkeli 1% av sin omsetning til organisasjonen:
Leger uten grenser

 

Mål

Mål for våre kunder

Smykkeli vil ha fornøyde og lojale kunder ved å oppnå følgende mål  

  • Våre kunder elsker våre produkter og handleopplevelsen.
  • Våre kunder bidrar til å gi tilbake ved å handle hos oss.

Bedriften mål

  • Omsetningen skal årlig overstige kostnadene for å oppnå økonomisk frihet.
  • Økonomisk frihet betyr at bedriften kan investere i ytterligere ressurser
  • Smykkeli skal årlig dokumentere at vi jobber for å oppnå FN’s bærekraftsmål 2030.