Personvern

Vi følger Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EU's direktiv for persondata GDPR ref. (personopplysningsloven) § 1.

Ifølge direktivet skal vi opplyse om hvordan vi behandler dine data:

  • Vi samler inn e-post om du registrerer deg til dette for utsending av nyhetsbrev som kun benyttes ved samtykke og kan avmeldes når som helst.
  • I kjøpsprosessen samler vi inn enten e-post eller mobil, fornavn og etternavn samt din adresse kun i det formål å kunne sende deg varen eller kontakte deg om det skulle være relevant i forbindelse med forsendingen eller om du har registrert deg til nyhetsbrevet.
  • Data om kjøp, altså kjøpshistorikk lagres i nettbutikksystemet og hos Klarna som er betalingsleverandøren for å holde regnskap over hvilke varer som er solgt til kundene våre.
  • Alle data som lagres blir sendt inn kryptert og behandles sikkert ifølge lovverket.

Du har rett til å be om hvilke opplysinger vi har lagret om deg. Les mer om dette lenger ned.

I vår nettbutikk benytter vi cookies til innsamling av anonyme bruker -og adferdsdata slik at vi kan optimere og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden.

 

Oppdater dine opplysninger

Du kan bruke lenkene nedenfor for å oppdatere kontodataene dine hvis de ikke er nøyaktige.

Dine data

Du kan bruke lenkene nedenfor for å laste ned alle dataene vi lagrer om deg  som benyttes i forbindelse med utvikling av nettbutikken 

Tilgang til dine data

Du kan bruke lenken nedenfor for å be om en rapport som vil inneholde all personlig informasjon som vi lagrer om deg.

Rett til å bli glemt

Bruk dette alternativet hvis du vil fjerne dine personlige og andre data fra butikken vår. Husk at denne prosessen vil slette kontoen din, slik at du ikke lenger kan få tilgang til eller bruke den lenger.